Nieuws

Digitale KNLTB Ledenpas beschikbaar in de ClubApp

Vrijdag 15 oktober

Beste leden,

De KNLTB Ledenpas is sinds deze week ook digitaal beschikbaar in de ClubApp. Handig! Want zo heb je jouw persoonlijke pas nu altijd direct bij de hand. De digitale ledenpas is zichtbaar in de ClubApp en kan je gebruiken om je te identificeren bij competities en toernooien. Het gebruik van de digitale ledenpas voor overige toepassingen zoals afhangen, betalen en toegangscontrole wordt in een later stadium mogelijk.

Groet,

TVNieuwstadt

Stemmen voor de Rabo Club Support 2021

Donderdag 14 oktober
Beste leden en andere sympathisanten,

Rabobank Westelijke Mijnstreek steunt het verenigingsleven onder andere met de Rabo Club Support. Van 4 oktober t/m 25 oktober 2021 kan er weer gestemd worden. Tijdens de campagne mogen leden van Rabobank Westelijke Mijnstreek drie stemmen uitbrengen op de vereniging(en)/stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Ook onze eigen Tennisvereniging Nieuwstadt doet weer mee aan de Rabo Club Support 2021.

Iedere stem is daarbij geld waard. Want voor iedere uitgebrachte stem ontvangen wij van de Rabobank een bijdrage voor onze clubkas. Met de Rabo Club Support laat de Rabobank hun betrokkenheid zien bij het verenigingsleven in onze gemeenschap. Dat is het idee.

Van 4  tot en met 25 oktober 2021 mogen leden  stemmen op 3 clubs. Alle leden van Rabobank Westelijke Mijnstreek vanaf 18 jaar  kunnen stemmen door in te loggen in de Rabo App of op de website van de Rabobank en dan via “service” en vervolgens “Mijn Lidmaatschap” je stemmen uitbrengen. Leden die geen toegang hebben tot de Rabo App ontvangen een persoonlijke stemcode.

Ben je lid van Rabobank Westelijke Mijnstreek, of ken je iemand in jouw omgeving, die lid is van deze bank, dan is het voor onze tennisvereniging belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zodoende veel stemmen voor onze vereniging te vergaren. Wij kunnen dit geld goed gebruiken voor alle activiteiten.

Het zou daarom fantastisch zijn als jij,  jouw familie en vrienden hun stemmen geven aan de Tennisvereniging Nieuwstadt bij deze clubactie. Andere verenigingen  in Nieuwstadt kunnen uw steun ook goed gebruiken .

Vriendelijke groet,

TV Nieuwstadt, het bestuur

Corona update 25 september

Zondag 26 september

Geachte leden,


Vanaf 25 september vervalt de 1.5 meterregel, maar er gelden nog wel enkele voorwaarden om de verspreiding van het coronavirus te beperken. Zo is voor het gebruik maken van de horeca een coronatoegangsbewijs nodig, ook op sportlocaties. Dit geldt alleen binnen, want het kabinet heeft de maatregelen voor de horeca buiten wat versoepeld. Voor de sport zijn enkele uitzonderingen gemaakt voor niet-horeca gerelateerd gebruik van het clubhuis of de sportkantine. In november bekijkt het kabinet de situatie opnieuw en bepaalt dan welke maatregelen nog nodig zijn. 

Om te voldoen aan de voorwaarden gaan we voor het gebruik van consumpties alleen gebruik maken van het terras waarbij we uiteraard de infraroodlampen kunnen gebruiken om voldoende warmte te hebben.

Bij het afhalen van drankjes/hapjes in het clubhuis of aan de bar en het nuttigen daarvan op het terras of langs de baan is een coronatoegangsbewijs niet nodig. 

De toegangsdeur tussen de kantine en de toilet/kleedkamers blijft gesloten. De buitendeur voor toilet en kleedkamers waarvoor de leden een eigen sleutel hebben wordt  geopend  en  hiervoor is geen coronatoegangsbewijs noodzakelijk. De kantine en toiletten zijn dan gescheiden en deze maatregel voldoet aan de voorwaarden.

Na het spelen kan buiten op het terras een consumptie gebruikt worden die binnen gehaald kan worden. De competitieteams worden buiten ontvangen en nemen buiten op het terras plaats met de infraroodlampen. Drankjes kunnen in de kantine gehaald worden.

Voor gasten die binnen in het clubhuis of de sportkantine zitten en een hapje/drankje nuttigen, zowel staand als zittend is wel een coronatoegangsbewijs nodig. De check hoeft niet gelijk bij de ingang gedaan te worden, maar mag ook gedaan worden als de persoon in het horecagedeelte plaatsneemt. Omdat deze maatregel betekent dat iedere kantinedienst medewerker een scanner op zijn mobiele telefoon moet installeren hebben we besloten dat we de kantine niet binnen gaan gebruiken.

Dit betekent voor ons dat we tot de laatste competitiedag op 28 oktober de kantine in gebruik houden voor bestellen van consumpties maar we kunnen niet binnen gaan zitten.

Hopelijk dat we met deze verruiming van de maatregelen corona onder de knie houden zodat we volgend seizoen weer zonder maatregelen kunnen genieten van onze tennissport.

 

Bestuur TV Nieuwstadt 

Toon al het nieuws

Buienradar

Toernooi.NL (TV Nieuwstadt)